Výprava Do Džungle 6.4.2019

V sobotu 6.4. 2019 jsme se vydali na výpravu do srdce samotné džungle. Výprava se sice zdánlivě mohla zdát jako výprava do lesů okolo Karlštejna, ale ve skutečnosti jsme se ocitli na výpravě slavného profesora Challengera do amazonského pralesa, kde jsme pátrali po dinosaurech.

Vyrazili jsme ráno vlakem s přestupem v Berouně a dojeli jsme do stanice Karlštejn.

Jelikož naše výprava se konala v den, kdy se v různých městech po celé republice koná akce Ukliďme česko, domluvili jsme se, že každý z nás po cestě posbírá alespoň 10 odhozených odpadků. Tento limit někteří z nás dosáhli ještě než jsme došli ze zastávky do obce Karlštejn.

Po cestě jsme se stali dobrodružnou výpravou do Jihoamerické džungle pod vedením profesora Challengera a čekala nás mnohá dobrodružství. Museli jsme si například ulovit vlastní potravu, když jsme se ztratili v džungli.

Počasí nám přálo a tak po lovu na dinosaury jsme džunglí dorazili až do středu džungle, kde jsem uviděli celé hnízdiště dinosaurů. Jednoho pterodaktyla jsme si také chytili.

Cestou zpět se nám povedlo za pomoci spolupráce překonat propast i přemoci opičí lid, který nám chtěl zabránit abychom údolí opustili a večer jsme se šťastně vrátili do Příbrami.

Uložit odkaz do záložek.