Podzimní přespání 23.11. – 24.11.

Od pátku 23.11. do soboty 24.11. jsme se s oddílem sešli na faře a tam jsme společně přespali a strávili den.

Pátek:

V pátek jsme si večer zahráli několik seznamovacích her abychom měli jistotu, že se se všemi dobře známe. Také jsme si venku zahráli tajemnou hru Na hrobníka. Po té jsme si snědli večeři z vlastních zásob a uložili jsem se ke spánku. Před spaním jsme si ještě četli z knížky o Machovi a Šebestové.

Sobota:

V sobotu jsme se probudili v 7:30, následovala rocvička ve spacáku a pak jsme posnídali. Po snídani jsme si zabalili svačiny a vydali se na pěší výlet za skřítky.

Cestou jsme si zahráli na tornádo a povodně. Došli jsme až k památníku Vojna a tam jsme dostali informační materiály o místním muzeu. V lese u památníku jsme pak postavili domečky pro skřítky, aby měli přes zimu kde bydlet.Po cestě zpátky nás následoval malý pejsek, bylo nám divné, že nemá nikde v dohledu páníčka, tak jsme ho chytili a zavolali na číslo, které měl na známce na obojku. Jeho majitelé měli radost a přijeli si ho vyzvednout.

Poté jsme pokračovali rovnou cestou zpět na Slivici. Vzali jsme to přes pole, ale to byla chyba, protože to bylo čerstvě zorané a všichni jsme byli skoro po uši od bláta.Když jsme přišli na Slivici dali jsme si k obědu špagety s kečupem, sýrem a šunkou a na chvíli se usadili, aby nám vytrávilo. Během poledního klidu jsme si zahráli deskové hry, například Cink.Po poledním klidu jsme vyráběli sněhuláky z vatových tamponů a vymýšleli jim různé ozdoby, jako rukavice, šálu a čepici.Po té jsme si všichni zahráli na kompot a začali uklízet. V 17:30 si pro nás všechny přijeli rodiče a my jsme se rozutekli domů.

Uložit odkaz do záložek.