Vánoční víkendovka v Obecnici

13. – 15. prosince jsme se vydali do Obecnice, abychom zde společně zakončili letošní rok 2019 tradiční vánoční víkendovkou.

V pátek bylo na programu mnoho her a večer jsme zakončili čtením vánočního příběhu. V sobotu dopoledne jsme se vydali na procházku do přírody a mimo jiné jsme pověsili zvířátkům na strom zeleninu.

Potom následoval rychlý oběd a nesměla chybět ani soutěž v dělání bramborových salátů. Rozdělili jsme se na čtyři skupiny a každá skupina dostala za úkol udělat jiný bramborový salát. Přes menší komplikace se to nakonec všem povedlo.

V sobotu odpoledne se už všechno chystalo na naší sváteční večeři. Pekli jsme řízky a připravovali vánoční cukroví. Někdo zase vyráběl vánoční výzdobu.

Všechno se to krásně stihlo a večer přišla na řadu naše štědrovečerní večeře. Po večeři jsme si ještě rozdali dárky a zanedlouho jsme ve spacácích společně sledovali vánoční film.

V neděli už byl na řadě jenom úklid. Celou víkendovkou se nesla vánoční atmosféra a bylo to skvělé zakončení letošního roku.